Web Analytics Made Easy - Statcounter

اول ذی الحجه، سالروز پیوند دو گل بوستان عصمت و طهارت حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) است که می تواند الگویی برای جوانان باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سفیر افلاک اول ذی الحجه روزی تاریخی است، روزی که دو گل از بوستان عصمت و طهارت زندگی مشترک خود را به ساده ترین شکل اما پر از محبت و مهربانی جشن گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) خانه ای را به رنگ مهر مهیا کرده بودند تا زندگی خود را آغاز کنند، زندگی دو امام معصومی که می تواند امروز الگویی برای همه جوانان باشد.

حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) سالها با مهربانی و محبت به زندگی خود ادامه دادند و امام حسن(ع)، امام حسین(ع)، حضرت زینب(س) و ام الکلثوم در دامن این پدر و مادر پرورش یافتند.

اما در طول این سالها معیارهای جوانان برای ازدواج تغییر کرده، ازدواج برای جوانان سخت شده تا جایی که با همه این سخت گیری ها سن ازدواج بالا رفته و جوانان برای آغاز یک زندگی مشترک با هزار مشکل روبرو می شوند.

متاسفانه روز به روز چشم و هم چشمی ها بیشتر می شود، ماراتن بهترین مراسم عروسی، بهترین تالار، بهترین جهیزیه و خلاصه بهترین هایی که زندگی را برای جوانان سخت کرده و سبب شده که برخی ازدواج را در آخرین برنامه زندگی خود قرار دهند.

در آیات و روایات زیادی به ازدواج جوانان تاکید شده و پیامبر(ص) فرمودند: ازدواج سنت من است هر کس از این سنت دوری کند از من نیست و همه این موارد نشان از اهمیت ازدواج دارد اما گاهی سخت گیری بزرگترها در تعیین مهریه های نجومی و یا برگزاری یک مراسم خاص در تالار به طوری که همه فامیل انگشت به دهان بمانند سبب شده تا جوانان گاهی از این همه سختی به تنگ آمده و پشیمان شوند.

برخی از جوانان هم چاره ای ندارند جز این که با قرض و وام جشنی مفصل گرفته و زندگی خود را آغاز کنند اما کمی که به عقب برمی گردیم یادمان می آید که سالها پیش وقتی مراسم عروسی بود بدون چشم و همچشمی فامیل و همسایه دور هم جمع می شدند و جشنی را در منزل برگزار می کردند، خودشان عذا می پختند و چراغانی می کردند و با جهیزیه ای ساده یک زوج زندگی خود را آغاز می کرد.

اما امروز برخی از جوانان بهترین جهیزیه و مراسم عروسی را در نظر دارند و به قول خودشان می خواهند یک مراسم شیک و باکلاس برگزار کنند در حالی که برخی از جوانان با این همه چشم و همچشمی عمری خود را مقروض می کنند.

همه می دانیم و در اطراف خود دیده ایم که مهریه سنگین، جهیزیه عالی و مراسم با کلاس خوشبختی نمی آورد، خوشبختی را باید در گذشت، مهربانی و محبت زن و شوهر یافت.

و امروز که سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) به عنوان روز ازدواج ناگذاری شده می طلبد که همه جوانان بدور از این همه هیاهوی مراسمات مختلف، یک زندگی ساده را آغاز کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۹۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا دهقان صبح سه شنبه در حاشیه نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان خاش، با تأکید بر اهمیت دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف برای ازدواج آسان در جامعه افزود: مهریه‌های سبک علاوه بر تسهیل در امر ازدواج جوانان سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود و اقدامات ارزشمند طوایف شهرستان مبنی بر حذف طلا و جواهرات باید در جامعه نهادینه شود.

وی ادامه داد: مباحث فرهنگ سازی تسهیل در ازدواج، تربیت خانواده‌ها، انجام کارهای عام المنفعه، بهره گیری از ظرفیت‌های خیران، برجسته سازی اقدامات بشردوستانه و اولویت قراردادن به مقوله‌های آموزش و بهداشت باید به عنوان شاخص و برنامه اولویت دار دیده شود.

وی اظهار کرد: کمک به تحقق شعار سال و بهره گرفتن از ظرفیت‌های منطقه برای رونق تولید و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز مهم جامعه بوده که ضرورت دارد از سوی مسؤولان دستگاه‌های مختلف در دستور کار باشد.

شایان ذکر است سایر اعضای این جلسه در ادامه در خصوص مباحث مختلف جهش تولید با مشارکت مردم، ازدواج آسان و غیره به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

در این نشست مقرر شد تا با حضور علما، نخبگان و معتمدان شاخص شهرستان خاش برای رفع و یا کاهش مشکلات ازدواج و مقابله با آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق و نیز جهش تولید با مشارکت مردم و چگونگی حمایت‌های دولتی از سرمایه‌گذاران بومی و جذب خیران برای انجام کارهای عام المنفعه و نیز مشارکت برای اجرای پروژه‌های آموزشی و بهداشتی بر حسب نیاز منطقه تدابیر لازم اتخاذ شود.

کد خبر 6098894

دیگر خبرها

  • جاری کردن عقد ازدواج با پسر معتاد در برخی دفترخانه‌ها
  • ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • جزئیات برنامه‌های گرامیداشت سالروز عملیات بازی‌دراز اعلام شد
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • بازدید موزه فاطمی در سالروز میلاد حضرت معصومه(س) رایگان شد
  • بازدید از موزه فاطمی در سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) رایگان شد
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • جزئیات برگزاری مراسم سالروز عملیات «بازی دراز» اعلام شد
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود